MANTA prenosni zvočni sistem za karaoke SPK5024 KRONOS

161.40 169.90

Opis izdelka

Kristalno čist zvok in svoboda gibanja

MANTA prenosni zvočni sistem za karaoke SPK5024 KRONOS prinaša kristalno čist zvok doma, v dvorani ali na prostem.Vgrajena zmogljiva baterija, pritrjena kolesa na spodnji strani, ter zložljiv zgornji ročaj, dajejo popolno svobodo gibanja. S priloženim brezžičnim mikrofonom boste poskrbeli za pravo KARAOKE zabavo. Upravljanje MANTA prenosni zvočni sistem za karaoke SPK5024 KRONOS  je prava malenkost saj s celotnim kompletom pride tudi daljinec.

Multimedijski center

MANTA prenosni zvočni sistem za karaoke SPK5024 KRONOS je pravi multimedijski center. Z napravo za prevajanje glasbe se lahko povežete preko bluetootha, USB in AUX vhoda. Equaliser pa bo poskrbel za optimalno nastavitev zvoka, vgrajene disco lučke pa za pravo in nepozabno vzdušje ter zabavo.

FM radio

MANTA prenosni zvočni sistem SPK5024 KRONOS ima vgrajen tudi FM Radio tuner z anteno, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.

Prava karaoke zabava

Z avdio sistemom MANTA SPK5024 KRONOS  lahko priredite pravo karaoke zabavo, saj lahko nanjo priklopite celo 2 žična ali brezžična mikrofona ter električno kitaro in že se začne prava zabava in avdio pustolovščina.

Vedno odlična zabava

MANTA prenosni zvočni sistem SPK5024 KRONOS bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanju, na počitnicah, na piknikih, prireditvah na prostem, na terasi, na vikendu, na kampiranju, na plaži, kjerkoli, kadarkoli.

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MANTA prenosni zvočni sistem SPK5024 KRONOS”

Mere: 385x343x600 mm Teža: 10,5kg Moč: 4W Napajanje: Vgrejena zmogljiva baterija (akumulator) 4.5Ah Disco lučke: Da FM radio: Da Aux in: Da Bluetooth: Da USB vhod: Da