Avto alarmni sistemi so za naš avto izjemno koristne naprave. Tako so pokazale tudi nedavne statistike, ki pravijo, da je avto, ki ima vgrajen avto alarmni sistemi, le redka tarča tatov. Tovrstni alarmni sistemi torej omogočajo varovanje vozil, prikolic, avtodomov, in sicer na več načinov. Večina sistemov te vrste je opremljena še z ultravijoličnimi senzorji za varovanje notranjosti vozila. Ti sprožijo alarm v primeru poškodbe avtomobilskega stekla ali pa če kdo v avto vstopi skozi odprta okna.

Za vse alarmne sisteme za vaš jekleni konjiček lahko rečemo, da se ponašajo z vrhunsko kakovostjo in zanesljivostjo. Ponujajo vam tudi inovativne rešitve, kot so daljinska sirena, proženje alarma, elektronski ključ ter podobno.

Raziskave kažejo, da se število kraj vozil pri nas in tudi v svetu iz leta v leto povečuje. Na trgu pa na srečo obstaja izjemno dobra rešitev, ki nas lahko povsem obvaruje pred neljubo krajo našega jeklenega konjička. Rešitev se imenuje avto alarmni sistemi.

Pri nas tako dosegamo več kot odlične rezultate na področju avtomobilskih alarmnih naprav. Če želite, da vam katerega od sistemov, ki je na naših prodajnih policah, tudi predstavimo nas pokličite ali pa nam pišite na naš elektronski naslov. Za vas smo vedno na razpolago in se že sedaj veselimo srečanja ter sodelovanja z vami.

Sortiraj po::

Sofisticiran sistem varovanja vozila, je zmožen prekiniti vžig vozila s prekinitvijo dveh glavnih elektronskih vezij (starter, bencinska pumpa, vbrizgavanje…).
Sistem se izklopi z uporabo elektronskega ključa ali pa s približanjem transponderja skriti anteni.

Parking sistem, opremljen z glavno enoto in dvema gumboma