Sistem za sledenje vozil sestavlja sledilno napravo, ki jo vgradite v vozilo, delovni stroj in vam omogoča sledenje (spremljanje)gibanja le-tega na vašem osebnem računalniku, telefonu, v realnem času, z zamikom 5-10 sekund.
Aplikacija za sledenje vozil, do katere dostopate z uporabniškim imenom in geslom preko interneta, brez namestitve programa.

Omogoča vam pregled nad aktivnostjo vašega vozila/vozil z trenutno lokacijo, hitrostjo in ostalimi podatki vašega vozila. Sistem za slednje vozil je učinkovita rešitev na področju logistike transporta in nadzora vozil ter tovora.

Uporabniške funkcije sistema za slednje vozil, vključene v osnovni paket, uporabniku omogočajo pregled zgodovine prevožene poti, urni profil vožnje, simulacijo vožnje z prikazom hitrosti, nastavitev različnih alarmov – v kolikor se vozilo premakne izven delovnega časa, vodenje števca vozila, obvestilo o prekoračitvi hitrosti, izdelavo poročil tako v tekstovni, PDF in Excel obliki ter številne druge funkcije.

Funkcija sledenja omogoča prikaz poti za poljubno časovno obdobje in pregled zgodovine opravljenih poti. S pomočjo aplikacije lahko spremljamo več vozil hkrati – celotni vozni park. Podatke hranimo na lastnih strežnikih, v Sloveniji, z vzdrževanjem 24/7.

V ponudbi imamo različne visoko kakovostne naprave za slednje vozil. Naprave imajo vgrajeno lastno baterijo, kar pomeni, da je vaše vozilo/stroj zaščiten proti kraji tudi, kadar se odklopi akumulator. Tako Vam bo v primeru premika vozila izven nastavljenega časa sistem poslal sporočilo (SMS ali e-pošta).

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.