Alarmni sistemi

Alarmni sistemi, ki jih prodajamo po izjemno ugodnih cenah, se ponašajo z vrhunskostjo, saj veljajo za izdelke zelo priznanih blagovnih znamk, ki niso znane samo pri nas, ampak tudi v svetu.

Alarmni sistemi, ki so namenjeni za varovanje našega doma, imajo številne funkcije, ki omogočajo, da so naprave povsem zanesljive in da so tudi enostavne za uporabo.

Alarmni sistemi vsebujejo tudi prav posebno tipkovnico na dotik, ki ima osvetljene tipke in povsem dovršeno obliko. Večina naših sistemov deluje povsem brezžično. Montira pa jih lahko prav vsak, saj so prav tako zelo enostavni za montažo.

Ena od njihovih številnih prednosti je tudi ta, da imajo dostop preko WEB vmesnika. To vam  praksi lahko omogoča vklop in izklop na daljavo, prav tako tudi vpogled v zgodovino dogodkov, nastavitev opisov uporabnikov in senzorjev, urejanje elektronske pošte ter podobno. Nudi vam še pregled več sistemov, in sicer s samo enim uporabniškim imenom.

Za varnost vašega doma, avtomobila in še česa morate v prvi vrsti vsekakor poskrbeti predvsem sami. Žal se pogosto zgodi, da to dajemo na zadnje mesto in ko je žal že prepozno, šele ukrepamo. Alarmni sistemi so ena od najboljših rešitev, ki jih ponujamo na naših prodajnih policah. Z njimi boste lahko svoj dom, svoja vozila in tudi druge predele svojega posestva obvarovali pred nepridipravi.

Prikazovanje 1–12 od 211 rezultatov